Data simkaart Zweden

Data simkaart ZwedenVertrekt u binnenkort naar Zweden en wilt u hierbij gebruik maken van een internetverbinding via een simkaart? In dit artikel komt u meer te weten over het gebruik van een sim in Zweden en de beste opties voor een data sim.

Data sim Zweden

Met een data simkaart bent u niet afhankelijk van een vaste internetverbinding of WiFi. Bij WiFi zijn er vaak risico’s, zo bent u niet verzekerd voor een stabiele internetverbinding en is het ook niet even veilig. WiFi’s zijn vaak openbaar en makkelijk voor hackers om in te komen, zo is de kans groter dat uw apparaat een virus kan krijgen of dat gegevens gestolen worden.

Onze prepaid data sim Zweden

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Europa2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

De bundels op deze simkaart zijn 1 jaar tot onbeperkt geldig. Bovendien ontvangt u alvast 2 GB gratis data op de kaart. Zo bent u direct online!

Providers in Zweden

Voor stabiel en betrouwbaar internet maakt de prepaid data sim kaart gebruik van verschillende providers. In Zweden zijn dat twee providers, namelijk: Tele2 AB Sweden en Telenor Sverige AB. Verder hebben meerdere landen om Zweden ook providers die werken met de sim. Hierdoor kunt u gemakkelijk even naar het buurland reizen of terug naar Nederland terwijl u een internetverbinding behoudt.

Voordelen van een data sim

Een data sim zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van stabiel en veilig internet. Hierbij kunt u ook zelf bepalen wanneer u data wilt gebruiken. Zo kunt u zelf kiezen wanneer u data opwaardeert en hoeveel. Als u bijvoorbeeld een periode veel meer data nodig hebt, kunt u zo gemakkelijk opwaarderen via een online portaal. Daardoor kunt u zelfs op reis nog kiezen om extra data aan te schaffen.

Wanneer gebruikt men een data sim?

Een data sim kunt u gebruiken wanneer uw slimme apparaat een simkaartslot heeft die 2G, 3G en/of 4G ondersteunt. Hierbij moet u denken aan tablets, laptops, alarmsystemen en auto’s. Ook kunt u de sim plaatsen in een MiFi-router, hierdoor kunnen gemakkelijk meerdere apparaten gebruik maken van een internetverbinding. Ideaal als u op reis gaat met meerdere personen of bijvoorbeeld zakelijk wanneer u gebruik maakt van meerdere apparaten.