Data simkaart Zuid-Afrika

Data simkaart Zuid Afrika
Gaat u op reis naar Zuid-Afrika? Dan is het belangrijk om te weten dat u daar geen gebruik van uw huidige abonnement kunt maken zonder hoge roamingkosten te maken. Bellen, sms’en en data verbruik is dan ook erg duur buiten de EU. Het is daarom ook aan te raden voor uw reis een data simkaart aan te schaffen. Met een data simkaart kunt u namelijk gebruik maken van het internet zonder hoge onverwachte kosten te komen zitten. Op deze pagina leest u alle voordelen van een data simkaart voor Zuid-Afrika.

Waarom een prepaid data simkaart voor Zuid-Afrika?

Een data sim kaart verzorgt zoals de naam al zegt een apparaat alleen van data. Dit houdt in dat de simkaart niet verbonden is met een telefoonnummer. U zal daardoor ook niet kunnen bellen of berichtjes kunnen sturen met de simkaart.

Zoals eerder benoemd behoed een data simkaart u van onverwachte kosten, maar dat is niet het enige wat een data simkaart doet. Zo bent u met een data simkaart niet afhankelijk van een gratis wifi netwerk, deze geeft vaak een slecht onstabiel bereik, maar nog een nog belangrijker feit is dat deze wifi-netwerken onbeveiligd zijn. Als u met dit onbeveiligde netwerk verbindt zijn uw gegevens makkelijk te bereiken en daardoor ook hackgevoelig.

Verder zit u met een prepaid data simkaart niet vast aan vaste kosten, U hoeft namelijk geen abonnement af te sluiten. U kunt dan ook simpelweg eenmalig een simkaart aanschaffen en deze opwaarderen met het aantal data waar u behoefte aan heeft.

Prepaid data sim Zuid-Afrika kopen

De data sim Zuid-Afrika kent meerdere voordelen, zo hoeft u de simkaart maar eenmalig aan te schaffen en heeft u gegarandeerd uitstekend internet door heel Zuid-Afrika! Maar dit is niet het enige zo kent de simkaart nog veel meer voordelen waaronder:

  • 1GB gratis data
  • Data is 365 dagen geldig
  • Simkaart zelf is onbeperkt houdbaar
  • Snel 4G internet
  • 3-in 1 simkaart (Nano, Micro en Standaard)
  • Goedkope tarieven: Vanaf €0,018 per MB wereldwijd online
  • Dekking in tot wel 71 landen
  • Meerdere providers per land beschikbaar op 1 sim

Benieuwd geworden? Bekijk ons aanbod hier!
[table “15” not found /]

Dekking data simkaart Zuid-Afrika

Zoals u kunt zien kent de data sim Zuid-Afrika vele voordelen maar wat de kaart extra aantrekkelijk maakt is dat deze niet alleen dekking in Zuid-Afrika biedt maar tot in wel 71 landen. Dit maakt de data sim dan ook uiterst geschikt voor meerdere reizen. Gedurende uw reis bent u altijd verzekerd van het beste internet doordat er meerdere providers beschikbaar zijn per land op de simkaart. Dit is niet alleen uniek, maar biedt u ook altijd het snelste en stabielste internet. Schakeling tussen deze providers zal compleet automatisch gaan U hoeft daar dan ook niks voor te doen. De providers beschikbaar in Zuid-Afrika zijn:

  • MTN South Africa
  • Cell C (PTY) Ltd.

Een data simkaart is dan ook een makkelijke en snelle manier om op uw reis ten alle tijden bereikbaar te zijn!