Data Simkaart Spanje

Data simkaart Spanje
Spanje is een heerlijk land en een bekende vakantiebestemming onder ons Belgen. Het land zelf overtreft bijna de behoefte aan het hebben van internet op uw apparaten, maar dat is in deze tijd niet te bedenken. Het kan zijn dat u er voor werk of vakantie met het gezin bent en in beide gevallen is het hebben van een goed veilig internet netwerk toch wel heel belangrijk. Wilt u ten alle tijden verbonden zijn met een veilig netwerk, niet aan een abonnement vastzitten en niet thuiskomen met een onverwachte dure telefoonrekening? Op deze pagina leest u alles over de data simkaart Spanje en wat de voordelen hiervan zijn!

Data sim Spanje

Het verbinden met onbeveiligde wifi netwerken kan erg risicovol zijn. Zo neemt de kans dat u gehackt kan worden aanzienlijk toe. Ook zijn deze wifi netwerken vaak erg sloom of werken niet, wat erg frustrerend kan zijn in een situatie waar u echt internet nodig heeft. Hierdoor zal u misschien meer gebruik maken van uw huidige abonnement wat voor onverwachte kosten kan zorgen. Met een data simkaart zal u deze problemen niet ondervinden en hoeft u geen abonnement af te sluiten. Dit maakt het gebruik van de data sim Spanje erg flexibel.

Prepaid data sim Spanje kopen?

Met de prepaid data sim bent u helemaal vrij te bepalen hoeveel MB’s er op de kaart komen te staan. U kunt de kaart namelijk zelf opwaarderen via ons online portaal. De data simkaart is onbeperkt geldig wat de simkaart een eenmalige aankoop maakt en geschikt voor meerdere reizen. Ook is het fijn dat de simkaart bruikbaar is door heel Europa, dus niet alleen in Spanje. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier ons aanbod!

Gratis dataSimkaartPer MBHoudbaarheid bundels
Data simkaart Spanje 2 GB€24,95Vanaf €0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Provider in Spanje

Onze simkaart is in Spanje aangesloten bij de bekende provider Telefonica Moviles Spain. Zij zorgen dan ook dat uw apparaat voorzien is van uitstekend internet. De simkaart is geldig in heel Europa en zal dan ook zelf automatisch overschakelen naar de provider beschikbaar in het land waar u zich bevindt, U hoeft daar dus niks voor te doen. Dit maakt de simkaart dan ook niet alleen geschikt voor meerdere reizen naar Spanje maar ook voor meerdere reizen door heel Europa.

Waarvoor gebruikt u een data simkaart?

Kort samengevat gebruikt u een data simkaart om een apparaat te voorzien van internet (zowel in Spanje als alle andere dekkingslanden). Dit kan bijvoorbeeld gaan om een telefoon, 4G tablet, GPS tracker, beveiligingscamera, etc. Wilt u nou graag meerdere apparaten verbinden met het internet, lees u dan vooral in over het gebruik van een MiFi router. In dit apparaat past de data simkaart en is het mogelijk met meerdere apparaten gebruik te maken van het internet met maar een simkaart.