Data simkaart Portugal

Data Simkaart Portugal
Staat er binnenkort een reis naar Portugal op de planning? En wilt u de garantie verbonden te blijven met het internet? Dan is een data simkaart voor Portugal een zeer geschikte optie. Hier bespreken we hoe dat werkt en wat de verschillende mogelijkheden met een data simkaart zijn.

Data sim Portugal

Met het gebruik van een data simkaart bent u zolang er bereik is ten alle tijden verbonden met het internet. Dit betekent dat u niet afhankelijk bent van vaste wifi-netwerken of onbetrouwbare wifi-netwerken waar uw gegevens gevaar lopen voor hackers en virussen.

Vaak worden er op de luchthaven ook simkaarten verkocht, maar het risico dat u de verkeerde koopt of er per ongeluk een met een abonnement afsluit, is groter dan dat u er hier een in België aanschaft. Met een prepaid data kaart zit u namelijk niet vast aan een abonnement, maar kunt u zelf het aantal MB of GB bepalen door middel van opwaarderen. Overigens is de data sim Portugal aangesloten bij 2 verschillende providers, dit zorgt voor een optimaal bereik. Hoe dit precies zit leggen wij later uit!

Prepaid data sim Portugal

Een prepaid data only simkaart is een simkaart zonder nummer. Zoals de naam het al zegt is het data only dit houdt dus in dat de simkaart zonder belminuten en sms’jes komt. De data only simkaart Europa van XIPO CONNECT is dan ook geschikt voor heel Europa inclusief non- Europa landen zoals Noorwegen, Zweden, Canada en de VS. Wat erg praktisch is aangezien de simkaart zelf onbeperkt geldig blijft en dus een eenmalige aankoop is, overigens is de data die erop staat 365 dagen geldig. Dit maakt de kaart geschikt voor meerdere reizen.

Onze prepaid data simkaart Portugal

De bundels op de data sim zijn vanaf een jaar tot onbeperkt geldig, bovendien komt de kaart al met 2 GB gratis data. Zo bent u direct online! Klik op de onderstaande knop om het aanbod te bekijken en direct een Portugese data sim te bestellen.

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Portugal2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperkt Bestellen

Providers in Portugal

Onze data simkaart heeft 2 verschillende providers in Portugal, wat erg uniek is omdat de meeste simkaarten op slechts één provider zijn aangesloten. De providers voor Portugal zijn NOS Portugal & MEO Portugal. Door deze providers is er een brede dekking over het hele land. Het netwerk zal automatisch omschakelen naar de provider met het sterkste bereik. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van de data simkaart. De data sim is werkzaam in Portugal maar zal ook werkzaam zijn in bijvoorbeeld Spanje, de providers zullen daarom dan ook automatisch omschakelen. Dit is mogelijk doordat de data simkaart geschikt is voor heel Europa.

Waarom is een prepaid data simkaart handig?

Een data simkaart kan voor meerdere slimme apparaten gebruikt worden, onder andere iPads, laptops of een MiFi router. Het apparaat moet dan echter wel over een simkaartslot beschikken die 2G, 3G en/of 4G ondersteunt. Dus of u nou naar Lissabon, Porto of Lagos reist, met een data simkaart heeft u altijd veilig en snel toegang tot het internet, znder zorgen.