Data simkaart Polen

Er kan makkelijk gereisd worden van België naar Polen. Dit kan bijvoorbeeld met het vliegtuig maar ook met de auto of camper. En hoe fijn zou het nu zijn dat u tijdens deze hele reis verbonden kunt zijn met het internet? Een data simkaart kan daarvoor zorgen zonder dat u voor onverwachte kosten komt te staan of aan vaste kosten komt te zitten. Op deze pagina gaan wij in op alle voordelen van een data simkaart voor Polen.

Data sim Polen

Met een data simkaart bent u overal ten allen tijde verbonden. Met een data simkaart bent u dus niet afhankelijk van de stabiliteit van een gratis wifi netwerk. Deze netwerken geven vaak niet alleen een slechte wifi verbinding maar kunnen ook onveilig zijn. Zo kunnen hackers makkelijk toegang tot persoonlijke gegevens krijgen als u verbonden bent met het openbare wifi netwerk. Door middel van een prepaid data sim kaart voor Polen kunt u extra veilig gebruik maken van internet, zo zijn niet alleen uw persoonlijke gegevens beschermd maar zal u ook niet voor onverwachte kosten komen te staan. Dit omdat als u data op is deze ook echt op is. U zal dan eerst de kaart weer moeten opwaarderen voordat deze weer werkzaam is. op deze manier weet u precies wat erin komt en eruit gaat en zult u dus geen onverwachte kosten maken.

Prepaid data sim kaart Polen

Met een prepaid data sim kan u alleen gebruikmaken van data. Een data simkaart is namelijk een simkaart zonder nummer. Dit betekent dat u niet kunt bellen of sms’en met de simkaart. Met een data simkaart is het niet nodig om een abonnement af te sluiten, op deze manier zit u dus nergens aan vast en heeft u geen maandelijkse lasten.

XIPO CONNECT data sim Polen

Met onze data simkaart bent u niet alleen in Polen verbonden met het internet maar door heel Europa en zelfs in Canada en de USA. Verder heeft de simkaart nog veel meer voordelen waaronder:

  • Eenmalige aanschaf van 24,95-,
  • 2 GB GRATIS data
  • Simkaart is
  • onbeperkt
  • houdbaar
  • Data is 365 dagen geldig (bij opwaardering langer)
  • 3-in-1 simkaart <Nano, Micro & Standaard)
  • Meerdere providers per land op 1 sim

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons aanbod!

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Polen2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Providers Polen

Zoals u waarschijnlijk al heeft gelezen zijn er meerdere providers beschikbaar per land op 1 sim. In polen zijn dit er 2 waaronder:

  • P4 Poland
  • PTK Centertel Poland

Doordat er 2 providers beschikbaar zijn heeft u gegarandeerd uitstekend internet in Polen. De data simkaart zal automatisch overschakelen naar de provider die op uw locatie de sterkste verbinding biedt, U hoeft daar dus helemaal niks voor te doen! En dit geldt niet alleen voor Polen maar voor heel Europa. Dit maakt het gebruik van de simkaart dan ook heel eenvoudig.