Data simkaart Oostenrijk


Binnenkort op reis naar Oostenrijk? En wilt u niet afhankelijk zijn van instabiele en overigens onveilige wifi netwerken? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waaronder een data simkaart voor Oostenrijk, wat een zeer geschikte optie is. Hoe dat precies werkt en in elkaar steekt, leest u op deze pagina.

Data sim Oostenrijk

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft data simkaarten, het enige probleem wat vaak voorkomt, is dat er vaak verplicht een abonnement afgesloten moet worden. Dit is natuurlijk niet ideaal als u de data simkaart voor een reis naar Oostenrijk gaat gebruiken, minimaal internet verbruikt of juist alleen internet gebruikt. Met een prepaid data sim kaart voor Oostenrijk zit u niet vast aan een abonnement. De kaart kan namelijk opgewaardeerd worden.

Oostenrijk prepaid data sim

Een prepaid data sim kaart is een simkaart die apparaten alleen van een internetverbinding voorziet. Er is dan ook geen nummer verbonden met de simkaart, dit betekent dat er niet gebeld of gesmst kan worden met de simkaart. De prepaid data sim Oostenrijk kan dan geschikt zijn voor meerdere apparaten, denk hierbij aan laptops, tablets, beveiligingscamera’s en natuurlijk ook telefoons.

XIPO CONNECT is een internetaanbieder die de prepaid data sim met meerdere voordelen voor Oostenrijk aanbiedt. Deze zijn als volgt:

  • 2GB gratis data
  • Simkaart is onbeperkt houdbaar
  • Data is 365 dagen geldig + onbeperkt verlengbaar
  • Snel en stabiel internet in HEEL Europa (+VS & Canada)

Benieuwd naar het aanbod van XIPO CONNECT? Klik dan in de tabel op de bestelknop om de mogelijkheden te zien en eventueel uw data simkaart te bestellen.

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Europa2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Aangesloten mobiele aanbieder in Oostenrijk

De internetprovider voor Oostenrijk is Mobilkom Austria, deze provider geeft gegarandeerd internet door heel het land. Dus het maakt niet uit of u naar Salzburg, Innsbruck of Wels reist, overal zal u beschikking tot het internet hebben mits er bereik is natuurlijk. Wat de kaart erg handig maakt is dat de prepaid simkaart werkzaam is in heel Europa. Dit betekent dus dat als u vanuit België vertrekt, u gedurende de hele reis verbonden bent met het internet. Onze simkaart is bij verschillende landen soms wel tot zelfs 2 verschillende internetproviders aangesloten. Dit geeft de mogelijkheid over te schakelen naar de provider met het sterkste bereik, de simkaart doet dit automatisch, u hoeft daar zelf dus niets voor te doen.