Data simkaart Noorwegen

Data simkaart Noorwegen
Het reizen naar een land dat geen lid is van de Europese Unie vraagt om iets meer voorbereiding dan reizen naar landen die wel lid zijn. Het is erg fijn om verbonden te zijn met het internet om bijvoorbeeld uw navigatie te gebruiken of om bepaalde plekken op te zoeken. Dit wilt u natuurlijk graag ten alle tijden veilig doen zonder aan hoge kosten te komen zitten. Een data simkaart voor Noorwegen aanschaffen is dan ook geen verkeerd idee. Op deze pagina leest u alles over de data simkaart voor Noorwegen.

Prepaid simkaart Noorwegen

Noorwegen valt buiten de EU, dit maakt standaard simkaarten en abonnementen een stuk duurder. Het is daarom voordeliger als u een data simkaart voor Noorwegen aanschaft. Met een data simkaart wordt u alleen van data voorzien. Dit betekent dus dat er met de simkaart niet gebeld of gesmst kan worden. Overigens zit u met de kaart niet vast aan een abonnement wat de kaart uiterst reis geschikt maakt.

Voordelen Datasim Noorwegen

Een data simkaart Noorwegen voorziet een apparaat alleen van veilig internet. Een groot voordeel van de data simkaart van XIPO CONNECT is dat zij de data simkaart Europa aanbieden, hierbij is Noorwegen wel aangesloten. Naast Noorwegen zijn ook Canada en de VS aangesloten. Dit maakt de kaart geschikt voor meerdere reizen en niet alleen voor een reis naar Noorwegen. Altijd handig dus!

Bekijk hier ons aanbod!

  • 2 GB GRATIS Data
  • Simkaart is Onbeperkt Houdbaar
  • Data is 365 dagen geldig= onbeperkt verlengbaar
  • 3-in-1 simkaart (Nano,Micro standaard)
  • Meerdere providers per land op een simkaart
GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Noorwegen 2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperkt Bestellen

Providers Noorwegen

Telenor Mobil Norway is de provider die is aangesloten op de data simkaart. Deze provider zal je dan ook in heel Noorwegen gaan voorzien van internet. De data simkaart is geldig in heel Europa als u dan ook op doorreis bent of een reis met de auto maakt zal de simkaart automatisch wisselen tussen providers. Zo bent u vanuit België tot uw eindbestemming altijd verbonden met het internet.