MiFi simkaart

Wilt u een simkaart voor uw MiFi Router?

Een data simkaart voor een MiFi router is een data sim die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot het mobiele internet via een MiFi router. Een MiFi router is een klein draagbaar apparaat dat je kunt gebruiken om een WiFi-hotspot te creëren, zodat je met meerdere apparaten tegelijk online kunt gaan. MiFi staat ook in principe voor “Mobiele WiFi” Je kunt bijvoorbeeld een MiFi router gebruiken om verbinding te maken met het internet met je laptop, tablet of smartphone terwijl je onderweg bent.

MiFi routers hebben geen directe stroom toevoer nodig. Er een ingebouwde oplaadbare accu zoals bij je smartphone. Je kunt deze dus ook prima opladen via een powerbank, maar natuurlijk ook gewoon met netstroom.

Om een data simkaart voor een MiFi router te gebruiken, moet je de simkaart in het simkaart slot plaatsen. Na het activeren van de desbetreffende simkaart + de juiste instellingen te hebben geconfigureerd kun je direct verbinding maken met de WiFi-hotspot om toegang te krijgen tot het snel mobiel internet.

Er zijn verschillende soorten data simkaarten beschikbaar voor gebruik met MiFi routers. De marktleider en tevens een van de beste data simkaarten op de markt zin de prepaid data herlaadkaarten van het bedrijf XIPO CONNECT.

DataSimkaartPer MBHoudbaarheid bundels
MiFi simkaart1 GB tot 100 GB€24,95 tot €159,-Vanaf €0,000591 jaar tot onbeperktBestellen