Data simkaart Mexico

Data simkaart Mexico

We zoeken steeds vaker verdere bestemmingen op. Of dit nu voor vakantie of werk is maakt niet uit, we willen in deze tijd altijd verbonden zijn met het internet, want of we het nu leuk vinden of niet, we zijn er afhankelijk van. Als u van plan bent een reis naar Mexico te maken is het dan ook verstandig een simkaart voor Mexico aan te schaffen. Het is namelijk zo dat u buiten de EU geen gebruik kan maken van uw huidige abonnement zonder hoge roamingkosten te maken. Een data simkaart Mexico is dan ook de oplossing en hier leggen wij uit waarom!

Data simkaart Mexico

Wanneer u een reis naar Mexico maakt kan u geen gebruikmaken van uw huidige abonnement zonder daarmee hoge roamingkosten te maken. In Mexico zal u dan ook afhankelijk zijn van openbare en/of gratis wifi netwerken. Deze netwerken bieden vaak een onstabiele en trage wifi verbinding aan, waardoor de meeste dingen zoals een mail sturen erg lang kan duren. Verder zijn openbare wifi verbindingen niet alleen vaak onstabiel, maar ook onveilig. Hackers kunnen namelijk makkelijk bij u gegevens komen wanneer u verbonden bent met een openbaar wifi netwerk. Dit wilt u dan ook waarschijnlijk ook graag voorkomen. Met een data simkaart bent u niet afhankelijk van onveilige netwerken en kunt u overal veilig en snel internetten.

Waarom een prepaid data sim?

Belangrijk om te weten is dat u met een data simkaart alleen gebruik van data kan maken. De simkaart is niet verbonden aan een telefoonnummer waardoor er niet gebeld en geen berichtjes verstuurd kunnen worden met de simkaart. Het meest fijne aan de simkaart is wel dat u niet aan een abonnement vast zit. Wij werken namelijk met een opwaarderingssysteem, waarmee u de simkaart naar behoefte kan opwaarderen. Zo bent u in controle en bepaalt u hoeveel data er op de simkaart staat. Is de data op, dan is deze ook echt op u zal dan ook geen extra kosten maken en zal de kaart weer eenvoudig via de website naar behoefte kunnen opwaarderen.

Simkaart Mexico kopen

Wat de aanschaf van een simkaart Mexico ideaal maakt is dat de kaart een eenmalige aanschaf zal zijn doordat de kaart onbeperkt houdbaar is en de kaart dekking biedt in meerdere landen. Zo kunt u de simkaart Mexico voor meerdere reizen gebruiken. Een echte ideale vakantie simkaart! Maar de simkaart kent nog vele meer voordelen waaronder:

  • Simkaart is onbeperkt houdbaar
  • Data is 365 dagen geldig
  • 1GB gratis data
  • Snel en stabiel 4G mobiel internet
  • 3-in-1 simkaart (Nano, Micro en Standaard)

Benieuwd naar ons aanbod, bekijk het hier!

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Mexico 1GB€35Vanaf 0,0081 jaar tot onbeperkt

Dekking en providers data simkaart

Met de prepaid data simkaart Mexico bent u niet alleen door heel Mexico verbonden met het internet, maar in meerdere landen. De data simkaart biedt namelijk een brede dekking. Dit maakt de simkaart dus niet alleen geschikt voor uw reis naar Mexico maar voor nog vele meer reizen. Verder beschikt de simkaart over de unieke eigenschap dat deze bij sommige landen bij meerdere providers zijn aangesloten, voor Mexico zijn dit dan ook:

  • Telefonica Moviles Mexico
  • Telcel- Radiomovil Dipsa S.A.

Doordat er 2 providers beschikbaar zijn zal u altijd verzekerd zijn van het sterkste internet. De overschakeling van deze providers zal geheel automatisch gaan, u hoeft daar dus niks voor te doen. Dit werkt ook met de wisseling tussen landen, nadat u eenmalig de APN van de simkaart heeft ingeschakeld zal de wisseling automatisch gaan.