Data simkaart Kroatië

Data simkaart Kroatie
We beseffen vaak niet hoe we door de jaren heen erg afhankelijk van het internet zijn geworden, deze realisatie komt vaak pas wanneer we zonder internet komen te zitten. Dit willen we dan ook graag voorkomen en met een data simkaart Kroatië zal u niet alleen verbonden zijn met het internet in Kroatië, maar door heel Europa. Hoe de data simkaart precies werkt en in wat voor apparaten de datasimkaart Kroatië kan, bespreken wij in dit artikel.

Data sim Kroatië

Met de data simkaart Kroatië bent u door heel het land veilig verbonden met het internet. Door de data sim zal u geen gebruik hoeven maken van onveilige gratis wifi netwerken. Vaak is het namelijk zo dat gratis wifi netwerken niet veilig zijn waardoor persoonlijke gegevens niet beschermd zijn en een makkelijke prooi zijn voor hackers. Verder zijn deze netwerken vaak ook niet van goede kwaliteit waardoor de diensten die u wilt uitvoeren vaak heel erg langzaam gaan.

Data simkaart Kroatië

Een data sim is niet verbonden aan een nummer, dit houdt in dat de kaart u alleen van data zal voorzien. Er kunnen dus geen berichtjes verstuurd worden of gebeld worden met de simkaart. Wat de data simkaart Kroatië erg interessant maakt is dat deze werkzaam is in heel Europa dus als u op doorreis bent zal de kaart door heel Europa werkzaam zijn. Verder is het een prepaid data sim kaart, dit houdt in dat u niet aan een abonnement vast zit en de kaart naar behoefte kan opwaarderen.

Onze prepaid data sim Kroatië

Zoals hierboven al een paar keer genoemd kent de simkaart Kroatië een heleboel voordelen Waaronder het bereikbaar zijn door heel Europa en het niet vast te hoeven zitten aan een abonnement, maar er zitten zelfs nog meer voordelen aan de simkaart, wij zullen ze kort benoemen om u net zo enthousiast als ons te maken.

  • 2GB gratis Data
  • De Simkaart is onbeperkt houdbaar
  • De data zelf is 365 dagen geldig (wordt deze binnen een jaar opgewaardeerd zal deze verlengd worden
  • 3-in-1 simkaart (Nano, Micro en standaard dit maakt de kaart geschikt voor meerdere apparaten)
  • meerdere providers per land op 1 sim!

Bekijk hier ons aanbod!

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Kroatië 2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperkt Bestellen

Providers beschikbaar in Kroatië

Wij hebben natuurlijk al kort benoemd dat er meerdere providers per land op 1 sim zijn aangesloten, waardoor u een betere dekking heeft dan met andere simkaarten. De volgende providers zijn dan ook in Kroatië aangesloten op de simkaart.

  • TELE2 d.o.o.,Croatia
  • VIPnet d.o.o.,Croatia

Met deze providers zult u door heel Kroatië verzekerd zijn van internet. De simkaart zal automatisch omschakelen naar de provider met het sterkste bereik, op de plek waar u zich op dat moment bevindt. Dit zal helemaal automatisch gaan, u hoeft daar dus niks voor te doen. Wat het gebruik van de simkaart dus super makkelijk maakt!