Data simkaart Italië

Data simkaart Italie
Met de auto of camper op reis naar Italië is nog een best pittige reis. Je kunt op zo’n reis dan ook eenvoudig je mbs er doorheen jagen zonder dat je daar echt bij stilstaat. Hoe handig is het dan ook als je gebruik kan maken van een data simkaart, die ervoor zorgt dat jouw apparaten verzorgt zijn van internet, zonder dat daar onverwachte kosten aan kunnen zitten. Wil je meer weten over de data simkaart Italië? Alle informatie vind je op deze pagina!

Waarom een data simkaart Italië kopen?

Of het nu een tripje met de camper of auto is, een vakantie op de camping of een bezoek aan Italië met andere doeleinden. Het hebben van een data simkaart zal de reis een stuk aangenamer maken. Met het gebruik van een data simkaart bent u namelijk altijd verbonden met een veilig netwerk. Met de data simkaart zult u niet met onverwachte kosten komen te staan aangezien het gaat om een prepaid simkaart, het afsluiten van een abonnement is dan ook niet nodig.

De data simkaart maakt het mogelijk om van het begin van je reis in België tot aan je eindbestemming verbonden te blijven, dit omdat de simkaart bruikbaar is in heel Europa. De kaart zal automatisch verbinding maken met de aangesloten provider van het land waar u zich bevindt. De data simkaart is geschikt voor meerdere apparaten waaronder beveiligingscamera’s, gps trackers, tablets en telefoons.

Prepaid data sim kaart Italie kopen

Bij een prepaid data sim kaart heeft u geen nummer, u heeft met de kaart dus echt alleen internet. Het grote voordeel van deze kaart is dat deze met een standaard aantal GB komt, u kunt deze dus niet overschrijden, op is op om het zo maar even te zeggen. Mocht dit het geval zijn, hoeft u natuurlijk niet weer een nieuwe simkaart aan te schaffen maar kunt u gewoon de kaart online opwaarderen met een aantal GB naar keuze.

Onze prepaid data sim Italië

Met de data simkaart europa van XIPO CONNECT bent u verbonden door heel Europa, Canada en de VS. De simkaart is een eenmalige aanschaf aangezien deze onbeperkt houdbaar is. De simkaart komt met 2 GB gratis dat 365 dagen geldig is, waardeert u binnen deze tijd de kaart weer op dan neemt u de huidige GB gewoon weer mee. Met deze kaart bent u altijd gegarandeerd verbonden met het internet zonder dat u een abonnement kan overschrijden en voor onverwachte kosten komt te staan.

Bekijk hier ons aanbod voor de data simkaart Italië!

Gratis dataSimkaartPer MBHoudbaarheid bundels
Data Simkaart Italië2 GB€24,95Vanaf €0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Providers in Italie

Onze simkaarten beschikken over een unieke eigenschap. Het is namelijk niet gebruikelijk dat een simkaart is aangesloten bij meerdere providers, wat bij onze kaart wel het geval is. De data simkaart Italië is aangesloten bij de providers Telecom Italia en Vodafone omnittel N.V. de providers zullen automatisch wisselen naar de provider met het sterkste bereik afhankelijk van uw locatie. Op deze manier bent u dus altijd verzekerd van uitstekend internet.