Internationale data simkaart

Door Middel van een data simkaart kunt u overal ten alle tijden veilig verbonden zijn met het internet. Dit maakt een data simkaart ideaal voor reizigers, vakantiegangers, zakelijke trips, navigatiesystemen, GPS tracking en alle andere mogelijkheden voor internet in het buitenland. Lees hier alles over onze internationale data simkaart!

Overzicht alle internationale data simkaarten

Hierbij een overzicht van al onze landen en internationale simkaarten:

Europa

Wereld

Wat is een internationale data simkaart?

Met een internationale data simkaart is het mogelijk om uw apparaten wereldwijd te voorzien van internet. Een data simkaart levert zoals de naam al zegt alleen data. Dit houdt in dat de simkaart niet verbonden is met een telefoonnummer en het daarom ook niet mogelijk is te bellen en berichtjes te sturen met de simkaart. Verder is het alleen nog belangrijk om voor u reis te checken of de simkaart dekking biedt in het land waar u naartoe reist, na de activatie van de simkaart zal de simkaart namelijk zelfstandig overschakelen naar de provider beschikbaar in het land waar u zich bevindt.

In totaal bieden we in 72 landen dekking, dus uw bestemming zal er ook ongetwijfeld tussen staan!

Wat zijn de voordelen van een data simkaart in het buitenland?

De data simkaart is een eenmalige aanschaf aangezien de simkaart onbeperkt houdbaar is. Ook is de simkaart ideaal als u bang bent om voor onverwachte kosten te komen staan. Dit omdat de data simkaart beperkte data heeft, is deze op? Dan zal u deze eerst moeten opwaarderen, om deze reden ben je altijd op de hoogte wat er in komt en wat er uitgaat aan MB’s. Verder is het een 3-in-1 simkaart waardoor de simkaart in bijna alle apparaten past.

    • Meerdere providers op 1 sim per land

Om u de beste kwaliteit data te leveren zijn onze simkaarten per land bij meerdere providers aangesloten, de dekking die onze simkaart biedt zal dan ook beter zijn dan standaard simkaarten.

    • Automatische schakeling van netwerken

Om het gebruik van de data simkaarten zo eenvoudig mogelijk te houden schakelt de simkaart automatisch naar de provider die op uw locatie de beste dekking biedt. Zo heeft u altijd gegarandeerd het sterkste internet, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen!

    • Databundels 1 jaar tot onbeperkt houdbaar

De data is 365 dagen geldig, mocht u binnen deze tijd de kaart opwaarderen, neemt u de data gewoon weer 365 dagen mee. Heeft u binnen deze tijd de data niet opgewaardeerd, dan zal deze helaas verloren gaan.

    • Geen roamingskosten

Zolang u de simkaart in een land gebruikt waar de simkaart dekking biedt, zal u nooit voor onverwachte roamingskosten komen te staan doordat wij altijd van dezelfde tarieven gebruikmaken. U kunt om deze reden dan ook zorgeloos op reis met een data simkaart.