Data simkaart Hongkong

Hongkong
Gaat u op zakelijke reis naar Hong Kong? of misschien familiebezoek of vakantie? Wat u ook naar Hongkong brengt maakt niet uit, bereikbaar zijn willen we allemaal. Wanneer u buiten de EU reist is het helaas niet mogelijk om uw abonnement te gebruiken zonder daarmee hoge roamingkosten te maken. Er zijn daar dan ook verschillende oplossingen voor zodat u online kunt blijven of op locatie kunt werken. Bent u benieuwd wat deze oplossingen zijn? Lees dan hier alles over de data simkaart hongkong!

Prepaid data sim

U denkt misschien bij u zelf, wat is nu het probleem, ik kan toch een openbaar wifi netwerk gebruiken? Dit zou inderdaad kunnen maar deze openbare wifi netwerken zijn vaak erg onbetrouwbaar, zo zijn uw gegevens makkelijk te krijgen door hackers en overigens bieden deze wifi netwerken niet de stabiliteit om de meest simpele taken uit te voeren, niet erg handig dus. Ook kan het voorkomen dat u op een plek bent waar er geen gratis wifi netwerk is en als u dan in een situatie zit waar u echt wat moet versturen of opzoeken zal dit erg lastig worden.

Data sim Hongkong

Het voordeel van onze data simkaart is dat deze ideaal geschikt is voor meerdere reizen, u bent namelijk niet verplicht een abonnement af te sluiten, wij werken namelijk met een opwaarderingssysteem waardoor u kunt opwaarderen naar behoefte. Op deze manier zal u dan ook geen onverwachte roamingkosten maken. Belangrijk om wel te weten is dat onze simkaart niet verbonden is met een telefoonnummer waardoor er niet gebeld of berichtjes met de simkaart verstuurd kunnen worden.

Simkaart Hongkong kopen

Een data simkaart Hongkong kent vele voordelen, zo geniet de kaart van meerdere voordelen, een van de belangrijkste is dat de data simkaart Hongkong onbeperkt houdbaar is en dekking heeft in tot wel 71 landen dit maakt de kaart dan ook geschikt voor meerdere reizen. Verder geniet de kaart onder andere van:

  • 1 GB gratis data
  • Wereldwijd dekking in 71 landen
  • Deze simkaart is onbeperkt houdbaar
  • Data is 365 dagen geldig (+ mee te nemen bij opwaardering binnen deze periode)
  • Snel 4G mobiel internet + geschikt voor 2G & 3G
  • 3-in-1 simkaart (Nano, Micro & Standaard)

Benieuwd geworden? Bekijk dan ons aanbod hier!

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Hongkong1GB€55Vanaf 0,0081 jaar tot onbeperktBestellen

Provider beschikbaar

De provider beschikbaar in Hongkong is HKT, deze provider zal door heel Hongkong ervoor zorgen dat u overal sterk en stabiel internet heeft. Zoals eerder genoemd biedt de data simkaart Hongkong in tot wel 71 landen dekking, maar dit is niet het enige. De simkaart beschikt namelijk over de unieke eigenschap dat er in bepaalde landen meerdere providers op een simkaart beschikbaar zijn. Hierdoor wordt altijd de beste internetverbinding aan u aangeboden, de schakeling tussen providers zal geheel automatisch gaan, u hoeft daar dan ook niks voor te doen.