Data simkaart Griekenland

Data simkaart Griekenland
Griekenland wordt de laatste tijd veel vaker bezocht, het is dan ook zeker geen raar idee om voor uw reis een data simkaart Griekenland aan te schaffen, maar wat doet zo’n sim nu precies en wat zijn de opties? Op deze pagina gaan wij hier verder op in.

Data sim Griekenland

Een data sim verzorgt uw apparaat van een stabiele en veilige internetverbinding. Vaak zijn onbeveiligde wifi netwerken een gevaar voor uw gegevens en daarmee een risico. Ook komt het voor dat u bij veel simkaarten verplicht bent een abonnement af te sluiten, wat natuurlijk helemaal niet fijn is als u de kaart niet altijd gebruikt of niet veel MB’s verbruikt. Handig om wel te weten is dat de data sim Griekenland apparaten alleen van internet voorziet. Er is namelijk geen nummer verbonden aan de data simkaart. Dit houdt in dat er dus niet gebeld of gesmst kan worden met de simkaart.

Griekenland prepaid data sim

Met de prepaid data simkaart van XIPOCONNECT bent u niet alleen in Griekenland van internet voorzien maar door heel Europa, Canada en de VS. Doordat de simkaart onbeperkt houdbaar is en werkzaam is in meerdere landen is deze uiterst geschikt voor meerdere reizen. Bovendien zal de simkaart, doordat hij onbeperkt houdbaar is, een eenmalige aanschaf zijn. Een extra voordeel aan de data simkaart is dat hij met 2GB gratis komt, zijn deze op? dan kunt u de kaart makkelijk naar behoefte online opwaarderen. Zo heeft u controle over wat u uitgeeft en verbruikt, en zal u dus niet voor onverwachte kosten kunnen komen te staan.

Bent u geïnteresseerd, bekijk dan ons aanbod hier!

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data simkaart Griekenland2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Providers Griekenland

De data simkaart Europa is erg uniek omdat de kaart dekking geeft in meerdere landen en vaak bij meerdere providers is aangesloten. Zo zijn dat bij Griekenland, Wind Hellas en Cosmote Greece. Doordat de simkaart bij 2 verschillende providers is aangesloten in Griekenland zal u altijd verzekerd zijn van uitstekend internet. Bezoekt u een ander land in Europa of het buurland? Dan kunt u ook rekenen op perfect internet, de kaart zal naar de provider beschikbaar schakelen, in het land waarin u zich bevindt. Dit zal allemaal automatisch gaan wat inhoudt dat u er niks voor hoeft te doen.