Data simkaart Frankrijk

Data simkaart Frankrijk
Vertrekt u binnenkort naar Frankrijk voor plezier of voor zaken? Een internetverbinding op reis is bijna niet weg te denken. Zo is een connectie met vrienden en familie een belangrijke zaak. Daarvoor kunt u voor een slim apparaat een simkaart gebruiken, wilt u meer hierover weten? Lees dan snel verder!

Data sim Frankrijk

Met een data simkaart bent u niet afhankelijk van openbare WiFi netwerken of een vaste internetverbinding. Zo kunt u overal waar bereik is gebruikmaken van een verbinding door middel van een data simkaart. Hierbij heeft u ook meer veiligheid en betrouwbaarheid. Zo zijn WiFi netwerken vaker onveiliger dan u denkt. Er worden onbewust persoonlijke gegevens opgeslagen en is de kans groter op virussen.

Onze prepaid data sim Frankrijk

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Frankrijk2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Welke prepaid databundel voor Frankrijk?

Hoeveel data heeft u daadwerkelijk nodig voor uw reis naar Frankrijk? Wij noemen hier een aantal situaties waarin u ziet hoeveel u verbruikt. Als u een aantal weken alleen in contact wilt blijven met social media en af en toe wat opzoekt is 1 tot 2 GB ruim voldoende. Wilt u ook video’s kijken via YouTube of Netflix, dan moet u denken aan 5 tot 10 GB. Als u lang door Frankrijk wilt reizen is 10 GB voldoende om bijvoorbeeld social media bij te houden, E-mails versturen en ontvangen, browsen en hier en daar een video te bekijken. Zie ook xipoconnect dataverbruik artikel.

Prepaid data sim

Een prepaid data simkaart is een simkaart zonder nummer en dus zonder belminuten en sms’jes. U kunt deze data sim alleen op internet gebruiken. Een voordeel van een prepaid data sim is dat u zelf kunt bepalen hoeveel en wanneer u data verbruikt. Zo heeft u vrijheid in de hoeveelheid GB of MB u opwaardeert en wanneer u dit opwaardeert. Handig voor als u een periode meer data nodig hebt dan normaal. Ook heeft u geen onverwachte kosten aangezien u zelf kunt bepalen hoeveel u wilt opwaarderen en wanneer.

Onze providers in Frankrijk

Als u voor lange tijd in Frankrijk verblijft of er regelmatig heen reist, is een stabiele internetverbinding noodzakelijk. Zo zijn onze providers in Frankrijk: Orange France, SFR France en Bouygues Telecom France. Deze drie providers zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een stabiele en betrouwbare internetverbinding.

Waarvoor gebruikt men een data sim

Een data simkaart kunt u gebruiken voor allerlei verschillende slimme apparaten die een simslot hebben die 2G,3G of 4G ondersteunt. Hier kunt u denken aan smartwatches, tablets en beveiligingssystemen. Hierbij kunt u via een online portaal zelf kiezen hoeveel en wanneer u opwaardeert. Zo verbruikt uw tablet meer MB wanneer u veel video’s kijkt dan wanneer u alleen af en toe wat opzoekt. Andere voorbeelden van slimme apparaten zijn MiFi-router, GPS-tracker en slimme fotocamera.