Data Simkaart Europa

Er is veel vraag naar data simkaarten die werken in geheel Europa, waarbij de kosten per land hetzelfde zijn. Vaak gaat dit in combinatie met het aansluiten van meerdere apparaten.

Mensen in welvarende Europese landen als België, Nederland, Duitsland, Frankrijk etc. reizen erg veel door Europa. Familieleden wonen overal, zakelijk zijn wij ook vaak met elkaar connected en natuurlijk als vakantie of weekend tripjes gaat men vaak naar buurlanden. Mede hierom zijn Europese data kaarten ook erg in trek.

De bekendste en momenteel ook best werkende in geheel Europa werkende data simkaart is de prepaid data herlaadkaart van XIPO CONNECT.

Wat zijn de voordelen van een data simkaart Europa?

Met een Data simkaart Europa bent u door heel Europa verbonden. De data simkaart is een eenmalige aanschaf aangezien de simkaart onbeperkt houdbaar is. Wat de kaart erg interessant maakt is dat u niet verplicht bent een abonnement af te sluiten. De kaart komt bij aanschaf met 2GB gratis. Is deze data op? Dan is deze makkelijk naar behoefte op te waarderen.

Overigens beschikt de kaart over een unieke eigenschap, de simkaart is namelijk bij veel landen aangesloten bij meerdere providers. Dit zorgt ervoor dat u door heel het land waar u door of naar toe reist, uitstekend internet heeft. De providers zullen automatisch omschakelen U hoeft daar dus niks voor te doen! Zo bent u met uw reis vanuit België, naar uw eindbestemming binnen Europa, altijd verbonden met het internet.

Bekijk hier ons aanbod!

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Europa2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen