Data simkaart Engeland

Data simkaart EngelandInternet is bijna niet weg te denken uit deze wereld. Zo ook als u op reis gaat wilt u graag in contact kunnen blijven met vrienden of familie, maar natuurlijk ook met zakenpartners. Een goede oplossing hiervoor is een data simkaart. In dit artikel focussen wij op een internetverbinding in Engeland via deze data sim (zonder bijkomende roamingkosten!)

Data sim Engeland

Er zijn een aantal opties als u denkt aan het gebruiken van een data simkaart. Zo is er een vorm van abonnement waarbij u maandelijks of wekelijks een bepaald bedrag betaalt en daarvoor een bepaald aantal MB of GB krijgt. Een andere optie is een prepaid data simkaart, hiermee kunt u zelf bepalen hoeveel MB of GB u nodig heeft en op eigen tijd opwaarderen. Een prepaid data sim heeft geen nummer en is alleen voor datagebruik.

Prepaid data sim

Bij een prepaid data simkaart kunt u zelf bepalen wanneer en hoeveel u gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een bepaalde periode meer data nodig heeft. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de maand over is voor nieuwe data en zit u ook niet vast aan onverwachte kosten. Hoe vervelend is het wanneer u erachter komt dat u boven het dataplafond bent en dus extra moet gaan betalen. Een prepaid data simkaart is ook handig voor nog veel meer apparaten, hierover vertellen we u zo meer.

Onze prepaid data simkaart Engeland

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Europa2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Waarvoor gebruikt u de sim?

Een data sim kan voor veel slimme apparaten worden gebruikt, denk aan een alarmsysteem of een MiFi-router. Het apparaat moet alleen een simkaartslot hebben die 2G, 3G en/of 4G ondersteunt. De sim zorgt voor veiligheid en stabiel internet. Zo is WiFi vaak onveilig en onbetrouwbaar, hackers kunnen gemakkelijk aan uw persoonlijke gegevens komen. Ook is WiFi vaak niet stabiel en duurt het uren voordat er bijvoorbeeld een video verstuurd is. Een data sim zorgt er dus voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken daarover.

Providers in Engeland

Onze prepaid data simkaart heeft twee verschillende providers die zorgen voor uw stabiel internet. De providers zijn Telefonica O2 UK en Vodafone UK. Het fijne aan de simkaart is dat het dekking heeft in veel meer landen dan Engeland. Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk en België. Zeker handig wanneer u van een ander land naar Engeland reist of juist wanneer u meerdere zakenreizen moet afleggen. Sommige simkaarten en abonnementen brengen extra kosten met zich mee als u roaming aan moet zetten. Dit is bijvoorbeeld wanneer u met een Engelse sim naar een ander land gaat. De data simkaart die wij aanbieden is dat niet het geval, hierbij zijn dus geen roamingkosten aan verbonden.