Data simkaart op Orange netwerk kopen?

Op zoek naar een geschikte data simkaart? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, maar voor de beste verbinding is een data simkaart aangesloten bij Orange, een fijn idee. Dit omdat dit de provider is met het beste bereik door heel België. Op deze pagina lichten we toe wat de beste data simkaart is die aangesloten is bij het Orange netwerk.

Welke data simkaart op het Orange netwerk?

Met een goede data simkaart België bent u op alle plekken in Europa verbonden met het internet. De data simkaart van XIPO CONNECT is in België aangesloten bij de 2 providers Orange en Proximus. Dit betekent dat je in heel België verbonden bent met Orange of Proximus, wat garant staat voor topkwaliteit internet. Aangezien de kaart in heel Europa en non- Europa landen zoals Noorwegen, Zweden, Canada en de VS bruikbaar is, is de kaart ideaal voor reizen.

De data sim kaart is een eenmalige aanschaf aangezien deze onbeperkt houdbaar is. De kaart komt met 2 GB, wat 365 dagen geldig is en 3-in-1 is, wat hem geschikt maakt voor meerdere apparaten. Wanneer de data op is, kan deze makkelijk opgewaardeerd worden via de website van XIPO CONNECT. Belangrijk om dus te weten is dat de data simkaart alleen aangesloten is bij de provider Orange en daar niet afkomstig van is. De simkaart wordt dus aangeboden door internetaanbieder XIPO CONNECT. Je kunt het dus wel zien als een Orange data simkaart, omdat het netwerk hiervan wordt gebruikt.

Op deze manier heeft u toegang tot de voordelen van het sterke internet van Orange door heel België zonder een abonnement te hoeven afsluiten. En u kunt de data only sim van Orange niet alleen in België gebruiken, maar door heel Europa. De kaart zal automatisch van provider wisselen wanneer u naar een ander land reist, u hoeft daar zelf dus niets voor te doen.

xipo-connect-data-simkaart-kopen

Het 4G netwerk van Orange

Het netwerk van Orange biedt bijna 90 procent dekking van internet op 4G. Dit maakt Orange een erg belangrijke en grote provider van België. Met deze provider heeft u in bijna heel België een uitstekende verbinding. Indien u in uw locatie de beste verbinding heeft met Orange, is het natuurlijk aangeraden om voor een data only simkaart waarop het Orange netwerk staat aangesloten te kiezen.

Wat is er zo handig aan een data simkaart

Het aanschaffen van een data simkaart, ook wel een data herlaadkaart genoemd, geeft de mogelijkheid om altijd verbonden te zijn met het internet. Aan een data simkaart zit geen nummer verbonden, dit houdt in dat er geen sms’jes verstuurd kunnen worden of dat er gebeld kan worden. De data simkaart zal het desbetreffende apparaat dan ook alleen van internet voorzien.

De data simkaarten kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden waaronder apparaten voorzien van internet waarvan het niet veilig is verbonden te zijn met een wifi-netwerk, vanwege hack gevaar, denk hierbij aan babyfoons of beveiligingscamera’s. Ook kunnen de simkaarten gebruikt worden voor telefoons, tablets of laptops.

Let wel op dat het desbetreffende product een ingang heeft voor een simkaart. Ook is het belangrijk om te weten dat de meeste simkaarten in verschillende maten komen waaronder Nano, Micro & standaard. Het is daarom fijn een 3-in-1 simkaart aan te schaffen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken welke maat past voor het apparaat. De XIPO CONNECT Data simkaart op het Orange netwerk wordt als 3-in-1 simkaart geleverd.

Data simkaart verbonden met Proximus netwerk?

Op deze pagina hebben we het over een ‘data simkaart Orange’. Onze data only sim is zowel aangesloten bij Orange als Proximus. Dit om u te verzekeren van een uitstekende internetverbinding door heel België. Met deze simkaart heeft u dus toegang tot internet van Orange en Proximus, wat erg uniek is aangezien u normaal gesproken bent aangesloten bij een provider. Met de data simkaart België bent u dus aangesloten bij Orange en Proximus zonder de moeilijkheden van een abonnement af te sluiten en het voordeel van beschikking van internet door heel Europa, Noorwegen, Zweden, Canada en de VS.

Bekijk onze ‘Data simkaart Proximus’ pagina voor meer informatie over de data sim voor gebruik met provider Proximus.