Data simkaart Canada

Data simkaart CanadaHoe handig is het als u met uw trip naar Canada toch in contact kunt blijven met vrienden, familie en eventueel zakenpartners. In deze tijd gaat namelijk bijna al het contact online. Denk aan social media en mails, maar ook de navigatie. Zo wilt u tijdens de trip wel de goede wegen kunnen bereiken en veilig aankomen op de bestemming.

Canada simkaart

Een simkaart voor Canada biedt u de vrijheid om bijna overal gebruik te maken van een internetverbinding in Canada. Daarbij heeft u meer betrouwbaarheid en vastheid dan bijvoorbeeld met openbare netwerken. Wanneer u gebruik maakt van openbare netwerken kunnen uw persoonlijke gegevens voor het rapen liggen. Daarbij zijn deze verbindingen vaak niet stabiel waardoor u veel activiteiten niet goed kunt uitvoeren. Vaak hebben deze netwerken moeite om foto’s of bestanden te versturen.

Data simkaart Canada kopen?

Een aanrader voor een data sim is die van XIPO CONNECT. Zij bieden een prepaid data simkaart met die dekking geeft over Canada met drie providers. Deze providers in Canada zijn Rogers AT&T Wireless, Bell Mobility en Telus. Deze providers zorgen ervoor dat u een stabiele en betrouwbare internetverbinding heeft.

Gratis dataSimkaartPer MBHoudbaarheid bundels
Data Simkaart Canada2 GB€24,95Vanaf €0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Waarvoor gebruikt u een data simkaart?

In Canada zijn er meerdere situaties waarin u een data simkaart nodig kunt hebben. Natuurlijk kunt u met een data sim gebruik maken van het internet via uw telefoon, tablet, laptop, MiFi router, of dongel.

Een data sim gebruiken is mogelijk via elk slim apparaat dat een simkaartslot heeft en 2G, 3G en/of 4G ondersteunt. Dit zou dus een smartwatch kunnen zijn om uw wandeltochten bij te houden. Denk bijvoorbeeld ook aan een alarmsysteem of beveiligingscamera’s om het thuisfront in de gaten te houden.

Prepaid data sim

Een prepaid kaart biedt meerdere voordelen. Zo heeft u zelf de vrijheid om te bepalen hoeveel en wanneer u opwaardeert. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een bepaalde periode juist meer of minder data nodig hebt. Ook staat u geen onverwachte kosten te wachten, aangezien u zelf bepaalt hoe en wat.