Data simkaart Amerika

Data simkaart Amerika
Reizen naar de Verenigde Staten is iets wat veel meer mensen tegenwoordig doen, of deze reis nu voor plezier of zaken zijn, maakt niet uit. U wilt gewoon overal en te allen tijde bereikbaar kunnen zijn. Roaming kosten kunnen erg hoog oplopen in Amerika, dit wilt u dan waarschijnlijk ook graag voorkomen, een data simkaart is dan een ideale oplossing om tijdens uw hele reis bereikbaar te zijn, zonder achteraf voor onverwachte kosten te komen staan. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over een data simkaart voor Amerika!

Data sim Amerika

Afhankelijk moeten zijn van openbare netwerken is niet alleen onpraktisch maar ook nog eens erg onveilig. Zo zijn uw persoonlijke gegevens makkelijk op te pakken door hackers als u met een onbeveiligd netwerk bent verbonden, dit wilt u natuurlijk niet! Bovendien is het ook erg vervelend als u verbonden moet zijn met het internet als u bijvoorbeeld snel wat wilt opzoeken zoals een locatie, eettentje of attractie. Met een data simkaart heeft u al deze problemen niet. Zo heeft u overal waar de simkaart dekking biedt altijd en overal niet alleen een veiliger maar ook stabielere internetverbinding.

Prepaid data sim Verenigde Staten

Een prepaid data sim is ideaal als u niet aan vaste kosten wilt komen zitten. Zo hoeft u alleen de data sim een keer aan te schaffen aangezien de kaart onbeperkt houdbaar is. Verder geniet de kaart ook van het voordeel dat er geen abonnement hoeft te worden afgesloten, er kan data naar behoefte worden gekocht, zo overtreed je ook nooit je data en maak je geen extra kosten. Een data simkaart ken nog veel meer voordelen waaronder:

  • 2GB gratis data
  • Data is 365 dagen geldig + onbeperkt verlengbaar
  • Snel & stabiel in heel Europa, VS & Canada
  • 3-in-1 simkaart
  • Meerdere providers per land op 1 sim

Bekijk ons aanbod hier!

GRATIS DATASIMKAARTPER MBHOUDBAARHEID BUNDELS
Data Simkaart Amerika2GB€24,95Vanaf 0,0061 jaar tot onbeperktBestellen

Providers Amerika

Zoals hierboven benoemd is een van de vele voordelen van de simkaart dat er meerdere providers per land op 1 sim beschikbaar zijn. Dit is ook het geval bij de data simkaart Amerika. De providers beschikbaar in de Verenigde staten zijn:

  • AT&T
  • T-Mobile USA

Doordat er 2 providers beschikbaar zijn zal u altijd verzekerd zijn van snel en stabiel internet. Het netwerk zal automatisch omschakelen naar de provider met de snelste verbinding, zo heeft u gegarandeerd het sterkste internet zonder dat u daar ook maar iets voor hoeft te doen! Wist u dat dit voor alle landen geldt? Als u bijvoorbeeld met de auto gaat reizen, zullen de netwerken per land automatisch naar de daar beschikbare providers overschakelen. Een data simkaart is daarom dan ook een ideale oplossing.